Stærk aftale om Hillerødmotorvejen

2021-06-30

Endelig! Efter for mange års kamp er det lykkedes! Nu skal Hillerødmotorvejen udvides og forlænges. Vi har i Dansk Folkeparti i årevis kæmpet for, at vores lokalområde skulle have de nødvendige investeringer i trafikken. Det er vigtigt både for de arbejdende pendlere, for virksomhedernes rekrutteringsmuligheder samt for fremkommeligheden til det nye supersygehus.

I Dansk Folkeparti tog vi allerede i 2014 initiativ til et trafikpolitisk netværk her i Nordsjælland på tværs af alle partier. Vi ville nemlig sikre, at vi arbejdede sammen på tværs af partier med det vigtige formål at sætte Nordsjællands trafikale forhold på det politiske landkort på Christiansborg.

Og nu er det lykkedes, og en bred aftale med alle Folketingets partier er nu indgået. Vi er også glade for at sidste etape af Frederikssundsmotorvejen er med i aftalen, ligesom at brobetalingen til den nye Kronprinsesse Marys Bro afskaffes.
Vores arbejde er lykkedes og det kommer mange lokale borgere og virksomheder til gavn.

Et stærkt lokalt samarbejde er gavnligt.


Indlæg af Marlene Harpsøe, folketingskandidat i Hillerødkredsen, Brian Lyck Jørgensen, byrådsmedlem i Gribskov og Lars Ole Skovgaard Larsen, byrådsmedlem i Hillerød (DF)